ANTALYA / GAZİPAŞA - Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi

Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi

PAZARCI MAH. BALKAN CAD. NO103 GAZİPAŞA/ANTALYA
Vizyon
Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Misyonu,öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz öğrencilerinin Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma, Hutbe Okuma ve Ezan Okumada ilde dereceleri vardır. Ayrıca Öğrencimiz Fatih MEhmet Kürük´ün bölgede Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma derecleri vardır.
Biyoloji Laboratuvarı :1
08:30 15:50
klima
ARAPÇA VE İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuz merkeze yürüme mesafesindedir. Ancak okulumza özel servis hizmeti ve ortaokullarda taşıma hizmetimiz vardır.
Okulumza özel servis hizmeti ve ortaokullarda taşıma hizmetimiz vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Merkezde Pazarcı Mahallesi Bakılar Caddesinde no: 103 adresinde bulunmaktadır.
180 Km ile uzaklığı ve 1300 Metre ilçe merkezine uzaklığı vardır.
Kontenjan Bilgileri
Okulumuzun Anadolu İmamhatip lisesi bölümüne 102; FSB Proje Okulu bölümümüze de sınavlı 30 öğrenci kontenjanımız bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun Kapalı spor Salonu bulunmaktadır bu yüzden her türlü sportif etkinliklere uygundur.
Öğrencilerimzin robotik kodlama ve free energeeile ilgili çalışmaları vardır.
Okulumuz çeşetli projeler yürütmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
1. Projemiz: ERASMUS EFFECTİVE LANGUAGE - EFFECTİV COMMUNICATION (ETKİLİ DİL - ETKİLİ İLETİŞİM) 2018/2020 2.Projemiz: "Together Now For Our Planet" ( Gezegenimiz İçin Hep Beraber)2019-2020 3. Porjemiz: "Creating Rescue Teams - Getting Ready For Natural Disasters" (Kurtarma Ekibi OLuşturma- Doğal Afetlere Hazır Olma) 2019-2020
Diğer Hususlar
Okulumuzda halen yürütmekte olduğumuz 3 tane ERASMUS + PROJESİ yapılmaktadır. Bu sayede yaklaşık 60 öğrencimiz yurt dışı seyahati fırsatı bulacaktır. Hem dil gelişimi hem de kültürel faaliyet imkanıyla farklı kültürleri tanımanın yanında İngilizce dil kabileytlerini de geliştirme fırsatını yakalamışlardır.